Docenten 

Christianne - Theaterdocent

Mijn naam is dus Christianne en ik ben 29 jaar en geef vanaf 2016 met veel plezier wekelijks theater les aan kinderen en jongeren van musicalschool Light Up. .  Sinds 2019 ben ik eigenaar van de musicalschool,  dit betekent dat ik 3 scripts per seizoen schrijf en daarnaast alles regel wat er achter de schermen moet gebeuren.  Gelukkig hoef ik dat allemaal niet alleen te doen en word ik geholpen door heel veel vrijwilligers en lieve hulpouders.  In het bijzonder wil ik Tineke Hartman noemen, zij naait elk jaar voor alle leerling een prachtig op maat gemaakt kostuum.  Dit doet ze geheel vrijwillig en met heel veel liefde en passie.  Ik heb de eerste 3 jaar van Light Up met veel plezier samen gewerkt met Jannie Mazereeuw als dansdocent en sinds 2021 geef ik samen met dansdocent Nikita de lessen
 
Naast mijn werk op de musicalschool werk ik nog 20 uur als preventiewerker in de verslavingszorg op Urk en een aantal uur als cultuurcoach voor de Gemeente Urk.  Kortom een afwisselende werkweek, waarin ik vooral heel veel mag optrekken met jeugd.  En dat is wat ik het allerleukste vind! 
 
Zoals de meesten van jullie weten is mijn drijfveer om alle kinderen en jongeren te laten schitteren. En je kunt pas echt schitteren als je van binnenuit lekker in je vel zit en je geliefd voelt. Pas dan kun je dat laten zien aan alle mensen om je heen. Mijn leidraad daarin is mijn geloof, ik geloof dat wij allen gemaakt zijn naar Gods evenbeeld en dat we mogen opstaan en schitteren zoals Jesaja 60:1 zo mooi verwoord! 
 

Nikita - Dansdocent 

Hallo allemaal, mijn naam is Nikita en ik ben 20 jaar. Ik ben het afgelopen jaar afgestudeerd aan de dans academie in Zwolle. Daarnaast ben ik al lange tijd bezig met full time dansen en vind ik het leuk om les geven en mijn kennis over te dragen aan andere mensen.