Docenten 

Christianne - Theaterdocent

Mijn naam is dus Christianne en ik ben 30 jaar en geef vanaf 2016 met veel plezier wekelijks theater les aan kinderen en jongeren van musicalschool Light Up. Sinds 2019 ben ik eigenaar van de musicalschool,  dit betekent dat ik 3 scripts per seizoen schrijf en daarnaast alles regel wat er achter de schermen moet gebeuren.  Gelukkig hoef ik dat allemaal niet alleen te doen en word ik geholpen door heel veel vrijwilligers en lieve hulpouders.  In het bijzonder wil ik Tineke Hartman noemen, zij naait elk jaar voor alle leerling een prachtig op maat gemaakt kostuum.  Dit doet ze geheel vrijwillig en met heel veel liefde en passie.  
 
Ook hebben we een decor team, Henk Kapitein, Aart Jan & Dirk Kaptijn & Emily Tims. Zij ontwerpen, bouwen en schilderen voor elke voorstelling een passend decor.  Daarbij maken we ook gebruik van de talenten van leerlingen, die bijvoorbeeld een ontwerp voor de achtergronden maken. 
 
Naast mijn werk op de musicalschool werk ik nog 24 uur als preventiewerker in de verslavingszorg op Urk en een aantal uur als cultuurcoach voor de Gemeente Urk.  Kortom een afwisselende werkweek, waarin ik vooral heel veel mag optrekken met jeugd.  En dat is wat ik het allerleukste vind! 
 
Zoals de meesten van jullie weten is mijn drijfveer om alle kinderen en jongeren te laten schitteren. En je kunt pas echt schitteren als je van binnenuit lekker in je vel zit en je geliefd voelt. Pas dan kun je dat laten zien aan alle mensen om je heen. 
 

Mitchell - Dansdocent